Om Oss

Sense of Beauty by Cecilie Mikkelsen ble startet opp i mars 2019 da jeg hadde studert estetisk injeksjonssykepleie på Amabilis academy. I noen år har jeg arbeidet i klinikk som
kosmetisk dermatologisk sykepleier hvor mitt hovedfokus har vært å fremme kvinners naturlige skjønnhet og hjelpe til med ulike hudtilstander når dette har vært et problem for kunden. Jeg synes det er så gøy at kundene føler seg vel når de har vært hos meg. Mitt ønske er at kvinner skal føle seg vakre og feminine uansett form og fasong. Jeg har lenge hatt et ønske om å selge italiensk undertøy til norske kvinner, nettopp fordi vi norske jenter fortjener det!
I første omgang har jeg tatt inn et merke som heter Leilieve by Manicardi. Dette er italiensk luksus som legger like mye vekt på komfort, som estetikk og kvalitet. Størrelsene er som norske størrelser og du trenger ikke bestille en størrelse større i dette merke for at det skal
passe.
I tillegg er franske blonder et must når man skal selge undertøy og her er jeg stolt over å være forhandler av blant annet franske Empreinte som er en av Frankrikes mest prestisjefylte undertøysmerker og som er designet for å kle kvinner i alle kroppsfasonger.
Mitt mål med denne nettbutikken er at den skal være en liten “konfektbutikk” med lekkert og komfortabelt undertøy som får oss kvinner til å føle oss vel uansett kroppsfasong.
Jeg håper du liker det du ser og skulle det være noe du savner eller lurer på, må du gjerne ta kontakt med meg på mail post@senseofbeauty.no
Ønsker du å vite mer om jobben min som kosmetisk dermatologisk sykepleier, må du gjerne ta en titt på linken som ligger på nettsiden til Sense of Beauty.

FAQs & GUIDE

Slik vasker du din BH

Når du investerer i en lekker BH ønsker du selvfølgelig at den skal holde seg fin lengst mulig. Min anbefaling er at du følger produsentens anbefaling for at BH`en skal holde seg fin lengst mulig. Nedenfor får du noen tips til hvordan du kan vaske din BH mest mulig skånsomt ved maskinvask og for hånd.

Hvordan vaske BH`en din i maskin?

Før du vasker et plagg bør du alltid ta en titt på vaskeanvisningen. Det gjelder også BH-ene dine – de aller fleste BH-er anbefales vaskes for hånd. 

 • Bruk vaskepose: En vaskepose gir ekstra beskyttelse. En vaskepose sørger også for at hempene på BH-en ikke ødelegger andre plagg som vaskes samtidig. Hvis du bruker vaskepose, kommer heller ikke spilene i BH-en på avveie i vaskemaskinen.  
 • Lukk hempene ryggen: Slik unngår du at de hekter seg opp i det delikate stoffet og at blonder kan bli ødelagt under vask. 
 • Sorter etter farge: Husk å sortere undertøyet etter farge! Det er kjedelig hvis de lekre, hvite blondetrusene dine skulle bli lilla.  
 • Unngå tøymykner: Tøymykner og skyllemiddel skader elastanen i BH-en, slik at den blir slitt og slapp. 
 • Ikke vask BH i en fullstappet vaskemaskin: Det kan slite på det delikate materialet, og presse skålene slik at de forandrer fasong. En BH sammen med, for eksempel tunge jeans, som presser mot skålene, kan derfor være uheldig. 
 • Bruk finvask-program: Spesielt blondeundertøy tåler ikke temperatur over 40 grader, og tåler ikke røff behandling, Elastantrådene ryker ved 60 grader. Stretchen blir slapp og de løse trådene vil stikke ut av blonden. Hvis elastanen krymper, kan det også bidra til at kantene på BHen blir dratt i og vrengt. 
Hvordan vaske BH`en for hånd?

En blonde-BH skal aller helst vaskes for hånd. Hvis du har tid, eller en delikat BH du vil ta ekstra godt vare på, er håndvask det beste alternativet. Da vil fasongen og materialet holde seg godt!  

 • Skånsomt, flytende vaskemiddel: Bruk et vaskemiddel spesielt for håndvask. 
 • Bruk vann på rundt 30 grader. For kaldt vann vil ikke fjerne bakterier og flekker.  
 • Kort vasketid: Unngå å bløtlegge for lenge. 
 • Skyll godt: Etter vask skal BH`en skylles godt og legges til tørk.  
Hvordan unngå at din hvite BH blir grå i vask?

BH`er laget av syntetisk materiale, som polyamid, elastan og mikrofiber kan bli grå i vask. 

 • En hvit blonde-BH er farget: Det syntetiske materialet i din BH er farget hvitt. Altså skal din hvite BH`en behandles som et farget plagg.  
 • Vaskemiddel for farget vask: Det vil si at du skal bruke et vaskemiddel for klær med farger, ikke et for hvitvask. Et vaskemiddel for hvitt tøy vil slite på den hvite fargen, og gjøre BH-en grå. BH-er av hvit bomull, derimot, kan selvfølgelig vaskes med vaskepulver for hvitvask.
 • Lav temperatur: Vask BH`en på maks 40 grader.  
 • Vask kun sammen med hvitt: BH`en vil lett absorbere farge fra vannet. Vask den derfor kun sammen med andre hvite plagg.  
Hvordan tørke BH`en din?

Når BH`en er vasket – uansett om det er ved bruk av vaskemaskin eller for hånd – er det på tide å tørke.  

Unngå tørketrommel: BH`er skal ikke tørkes i tørketrommel, men lufttørkes. Elastanen ryker garantert og BH`en mister fasongen i en tørketrommel. 

Form skålene i våt tilstand: Dra litt i, og forme skålene, før BH`en legges til tørk. De blir gjerne bulkete i vaskemaskinen. 

 – Dette gjelder spesielt hvis BH-en har padding.  

 – Trekk litt i dem og pass på at kantene ikke har vrengt seg, eller brettet seg. 

Tørk BH`en flatt: BH`en bør tørkes flatt. Da holder den formen best mulig, og du slipper vridde stropper eller formstøpte skåler ute av fasong. 

Et godt råd! Stable BH`ene sidelengs med skålene inni hverandre i undertøyskuffen! Da er du sikker på at de beholder fasongen, og du slipper stropper som vikler seg inn i hverandre. Husk å lukke hempene på ryggen –  da unngår du at de drar ut små tråder av blondene og ødelegger dem.  

Hvor ofte bør du vaske BH`en din?

Selv om det sliter på BH`en å vaske den, er det lurt å gjøre det jevnlig.  

Hver tredje gangs bruk: – Du bør vaske etter cirka tre gangers bruk. Det fester seg svette og hudrester i BH`en som kan skade elastikken i materialet. 

BH`en har en levetid på ca ett år. Når BH`en begynner å bli slapp i fisken, og mye av elastikken er borte er det på tide å gå til anskaffelse av en ny. 

Hvordan vaske dine lekre truser?

Vask blondertruser på maks 40 grader: – Fine blondetruser tåler ikke 60 graders vask. Elastanen ryker og strikken blir fortere morken. Truser med blonder kan ikke vaskes på mer enn 40 grader, ellers ender du opp med det som kalles “hårete lace”, der de små elastantrådene kommer ut. 

Bomullstruser tåler 60 grader: Truser i bomull tåler mer enn 40 grader, men det er ikke alltid nødvendig for at trusen skal bli ren. Det er heller ikke heldig for varigheten på trusene, da strikken fortsatt blir fortere morken. 

Lykke til med vasken!

Kontakt meg gjerne om du har spørsmål eller kommentarer på post@senseofbeauty.no

BH-guide

Balcony BH

En balcony BH har cuper i et horisontalt snitt. En balcony løfter brystene og gir et fint løft. Den har ofte en feminin og luksuriøs stil og gir mye løft og støtte. Stroppene ligger gjerne litt lenger ut på skulderne, noe som gjør at den passer fint sammen med en topp med bred eller dyp utrigning.

BH med spiler

En BH med spiler gir ekstra støtte og komfort. En spile-BH passer for kvinner med både små og store byster.

Bralette

Dette er en komfortabel BH du knapt merker på kroppen. BH`en er uvattert, uten spiler og har mykt stoff i stretch-materiale. Gir litt ulik støtte avhengig av design og størrelse på brystene.

Full-cup

En full-cup BH har høyere snitt og dekker mer av brystet. Den er ofte populær hos kvinner med større bryster.

Plunge-BH

En plunge-BH er designet med en smal midtdel mellom koppene, og koppene er veldig ofte laget i ett stykke. Formen vil løfte brystene dine sammen og nedenfra, slik at du får maksimalt ut av kløften uten at det ser unaturlig ut. Plunge er en «må ha» til de plaggene med dyp utringning.

Spacer/T-shirt BH

En spacer har en lett skumvattering som slipper luft gjennom lagene. Den lette skumvatteringen gjør at BH`en føles lett og BH`en er dermed meget behaglig å ha på. I tillegg er den sømløs og vil ikke synes under t-skjorten eller ettersittende plagg. Skumvatteringen gjør også at brystknoppene skjules under plaggene.

Soft-BH

En soft BH er uten vattering og former seg naturlig etter dine egne bryst.

Push-up

Hvis du vil ha en flott kløft er det midt i blinken med en push-up. En push-up gir et løft fra siden, slik at kløften blir fremhevet. Cupene på en push-up er mer diagonale. De har ofte et innlegg på siden som kan tas ut. Om du ønsker å fremheve kløften når du har på en utringet kjole er dette BH-en å gå for.

Multiway BH

Dette er en BH som kan festes på ulike måter bak på ryggen og dermed passe til flere ulike plagg.

Butterfly BH

En nydelig BH med sommerfuglmønster bak på ryggen. Passer perfekt under en topp eller kjole med åpen rygg.